ПІДПИСКА


© WYLAN. 2006-2024 р.
All Rights Reserved.
Розробка сайту: VIS-A-VIS

05.06.2020

55 років лідерства на світовому ринку

4 червня 1965 року з конвеєру зійшли перші пляшки виробу STERILLIUM® – і це назавжди змінило повсякдення клінічних установ, середнього медичного персоналу та лікарів. STERILLIUM® це перший всесвітньо відомий конкурентоспроможній засіб для дезінфекції рук (антисептик) на спиртовій основі і, до того ж, з доглядаючим ефектом. З тієї пори, вже упродовж 55 років, без нього уявити собі вже не можна клініку або кабінет приватної медичної практики. І більш того, сьогодні назва «блакитного класика» є синонімом засобу для дезінфекції рук, а STERILLIUM® - „Брендом століття“.

Цей тривалий успіх STERILLIUM® має багато причин. Але найважливіші можна перерахувати на одній руці, тому що правильна хімія, традиційно це BODE, виробниче дочірнє підприємство компанії HARTMANN, і частково вже декілька десятиліть поспіль це одні й ті самі постачальники послуг та підрядники. Міжнародні дослідження підтверджують чудову толерантність засобу до шкіри.

Сьогодні STERILLIUM® доступний у понад 50 країнах. Щороку за допомогою STERILLIUM® продуктів здійснюється близько 4 мільярдів дезінфекцій рук. Той, хто сьогодні користується STERILLIUM®, той має під рукою не тільки надійний, випробуваний роками засіб для дезінфекції рук, але і гарантоване наукою всебічне рішення, яке відповідає рівню сучасності, і яке допоможе впоратися з новітніми гігієнічними вимогами.