ПІДПИСКА


© WYLAN. 2006-2024 р.
All Rights Reserved.
Розробка сайту: VIS-A-VIS

28.01.2020

ДЛЯ ВСІХ ЗАЦІКАВЛЕНИХ ОСІБ
Ефективність дезінфікуючих засобів від компанії BODE відносно nCoV-2019,
нового коронавірусу, що відповідає за спалах пневмонії в місті Ухань, Китай

 
Досі невідомий вірус nCoV-2019, що є причиною виникнення у 2019 році «спалаху Уханьської пневмонії», належить до коронавірусів з родини Coronaviridae. Вони належать до оболонкових вірусів і викликають шлунково-кишкові інфекції, респіраторні інфекції, наприклад, бронхіт або застуду, а також тяжкий гострий респіраторний синдром. До останніх належать такі представники, як SARS-CoV (коронавірус тяжкого гострого респіраторного синдрому) та MERS-CoV (коронавірус близькосхідного респіраторного синдрому). 

Передача, в основному, відбувається повітряно-крапельним шляхом або при тісному контакті з інфікованою людиною. 

Рекомендований спектр засобів антимікробної дії 

Для інактивації коронавірусів, таких як SARS-CoV, MERS-CoV та невідомого nCoV-2019, слід використовувати дезінфікуючі засоби, ефективні відносно оболонкових вірусів. 

Дезінфікуючі засоби для рук (лінійка Стериліум® (Sterillium®)), шкіри (лінійка Кутасепт® (Cutasept®)), поверхонь (лінійка Бацилол® (Bacillol®), лінійка Мікробак® (Mikrobac®), лінійка Дісмозон® (Dismozon®)) та інструментів (лінійка Корзолекс® (Korsolex®)) відповідають вимогам ефективності відносно оболонкових вірусів, і можуть використовуватися. Через різні цілі використання необхідно враховувати рекомендований час контакту. 

Гамбург, 22.01.2020.

Науковий Центр BODE

Підпис

Катя Дамман                                  Др. Себастіан Блокус